Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

 

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk en/of zakelijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel Friendgift ernaar streeft om correcte informatie te verschaffen, kan Friendgift niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

 

Friendgift is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en onvolledigheden die getoond zijn op deze website. Friendgift behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. Verwijzingen naar andere websites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van deze website. Friendgift is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze websites of bronnen.

 

Friendgift spant zich in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

 

Het auteursrecht op deze website berust bij Friendgift of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Friendgift. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Friendgift.